Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό, και μάλιστα μέσα σε έναν μήνα;Έρχεται υποχρεωτικό τσιπάρισμα των βρεφών!





Είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό, και μάλιστα μέσα σε έναν μήνα; Από το Μάιο του 2014 σε όλη την Ευρώπη...
θα έχουν υποχρέωση να «τσιπάρουν» όλα τα βρέφη υποχρεωτικά αμέσως μετά τη γέννηση τους!Το τσιπ θα παρέχεται, καθώς κ' ένα φύλλο δεδομένων με πληροφορίες γι το άτομο (όνομα, τον τύπο του αίματος, ημερομηνία γέννησης κλπ..), θα είναι επίσης ένα ισχυρός ανιχνευτής GPS που θα είναι με μια μικρο-μπαταρία και θα γίνεται αλλαγή κάθε 2 χρόνια στα κρατικά νοσοκομεία.

Το τσιπ GPS θα είναι της νέας γενιάς και κατά συνέπεια δεν θα επιτρέπει περιθώριο σφάλματος ανίχνευσης ίση με μικρότερη από 5 μέτρα.


Θα πρέπει να συνδεθεί απευθείας σε μια τηλεόραση, που θα διαχειρίζεται τις συνδέσεις. Όποιος θέλει θα μπορεί να το εμφυτεύει δωρεάν (αλλά υποχρεωτική θα είναι η εμφυτεύσει στα παιδιά τους) μόλις θα γεννιέται, από την πρώτη του Μαΐου 2014, συμπληρώνοντας το έντυπο της αίτησης για την ένταξη της ASL. Το CCCP (Συμβουλευτική Επιτροπή γι τν Έλεγχο του πληθυσμού) έλαβε υπόψη της υποχρεωτική εγκατάσταση για τους πολίτες που έχουν γεννηθεί πριν από την ημερομηνία αυτή, αλλά αυτό δεν υλοποιείται πριν από το 2017.
Η εγκατάσταση θα είναι εντελώς ανώδυνη, χάρη στο γεγονός ότι το τσιπ θα εμφυτεύεται κάτω απ το δέρμα στον αριστερό αγκώνα, στις ελεύθερες νευρικές απολήξεις!
ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ
Το διαβάσαμε από το: Είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό, και μάλιστα μέσα σε έναν μήνα;Έρχεται υποχρεωτικό τσιπάρισμα των βρεφών! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/04/blog-post_14.html#ixzz2y0NWA8qs

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου